FTC thyroid complation thyroid

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

17/10/2018 | 14:27 | מאת: יאלי

שלום בינואר 2018 השלמתי כריתת בלוטת התריס למעשה אין לי בלוטה בכלל כמו כן במרס 2018 קיבלתי יוד רדיואקטיבי מטופלת ביוטירוקס 1600 מקג לשבוע ימים בזמן האחרון יש לי קול צרוד לא נקי לא מרגישה משהו חריג בצוואר אני בת 37 השאלה מה יכול לגרום לזה ה צרידות מופיע לעיתים קרובות ואחרי שאני מדברת הכול לא נקי זאת אומרת נישמע צרוד לא מקוררת מה עושים??? תודה

שלום רב, יש לגשת לרופא אאג לבדיקה עם סיב אופטי של מיתרי הקול. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר