כאבים באזור הצוואר קרוב לראש מצד ימין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/09/2018 | 14:26 | מאת: אורית

שמי אורית בת 42 ברקע תת פעילות ב תריס ולאחר ניתוח כריתה שבוצע לפני 20 שנה עקב חשד לממאירות למרבה המזל שפיר מזה שלושה ימים כאבים באזור הצוואר והראש מצד ימין שמבטא בכאבי ראש אם בחילות קלות בבוקר וחום בפנים שממששים מאחור הצלחתי למשש בלוטה קטנה הייתי אצל רופאת המשפחה טוענת שנתפס הצוואר נתנו משחה להרגעה ומשכאבי כאבים אבל הבעיה ממשיכה גם כאבי הראש והבחילות מדי פעם שמזכיר מצב של משהו מוחי ? מה דעתך בנוסף עלי לציין שיש לי גם בעיה נוירולוגית קלה וחוסר יציבות הולכת עם הליכון עקב מוקדי דלקת בחומר הלבן אירוע חד פעמי לפני בערך שש שבע שנים מה דעתך על הבעיה שיש לי כעת האם מחייבת בדיקה מעמיקה ?

שלום רב, לא נשמע מדאיג. ממליץ להמשיך מעקב רופא מטפל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר