אשמח שהדוקטור התייחס ויענה לי חשוב

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

28/01/2018 | 22:21 | מאת: שרון

דוקטור אני בחורה בת 25 בריאה בדרך כלל ביום שישי התחיל לי מאין סחרחורת כזאת ומועקה בחזה דחפתי אצבע והקאתי מלא אוכל ויש לי מין נפילות כאלה על הראש כמו מין מסך כזה שאני צריכה לסגור עיניים ולישון מיו חווסר שקט פנימי והרגשה לא טובה פחד חרדות אני ידועה כחרדתית ומטופלת כ12 שנים ברסיטל יש לי קור פנימי בגוף ובראש כיאילו מקפיא בתוך הגוף עשיתי לפני כחודשיים בערך בדיקות דם והיה לי מחסור בויטמין b12 וd הקופאה נתנה לי כדור ביום לשתות של ויטמין d וכדור מציצה תת לשונית של d12 שתיתי במשך חודש והפסקתי בערך 3 שבועות ככה והיום קניתי שוב האם יש קשר לויטמינים? האם זה הגיוני שאם יש חובר בויטמינים האלה ארגיש ככה? היא אמרה שהגוף שלי לא סופג את הויטמנים מהאוכל למרות שאני אוכלת דגים ובשר אני ממש ממש מפחדת שחלילה זה סימן לגידול ראש או משהו האם התחושות שתיארתי תחושת קיפאון בגוף מין הרגשה לא טובה ועייפות ובחילות זה סימן לממאירות? אני ממש בפחדים ולחצים גם תקופה ארוכה של עומס ריגשי כבד בבקשה תעזור לי וגם חשוב לציין שנחשפתי לקור של הצפון חודש כי תמיד הייתי במרכז והאם עליי להגיע אלייך לבדיקה? והאם יש קשר אם יש חסר לא ממש משמעותי בויטמינים שתיארתי יכול לגרום לדבר כזה?

שלום רב בעייתך אינה בתחום הפורום. יש לפנות לרופא משפחה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר  באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר