קרצינומה-גידול ממאיר בפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/11/2017 | 12:31 | מאת: מממ

מה עדיף.?? לאחר ביופסיה התגלה גידול קרצינומה-[רק בצד שמאל של תחתית הלשון}הומלץ בפורום רופאים בהדסה להתחיל הקרנות ולא ניתוח.האם צעד זה נכון?והאם יש לעקור שיניים שבתוכנית היו- ליפני ההקרנות?? תודה מממ הדואגת!!!

שלום רב, במרבית ממקרי סרטן רצפת הפה מומלץ דווקא ניתוח. ייתכן ובמקרה שלך לא- אך כדי לתת חוות דעת אמיתית חייב לבדוק אותך. הייתי מגיע לחוות דעת שניה לפני החלטה סופית. בכל מקרה מומלץ לעקור שיניים חולות או לטפל במהירות לפני ההקרנות. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר