דוקטור שאלה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/11/2017 | 15:06 | מאת: שירן

דוקטור מזה ככמה ימים יש לי כאב בצאוור צד שמאל ויד שמאל כתף זרוע כאבי גב עליון כזה היד כואבת לי והכתף והצד של הצאוור שמאל נוקשות וכאבים אני ממש מפחדת מאז ומתמיד שאני זוכרת את עצמי יש לי בעיות בצאוור שמאל נפיחות קצת בשריר הזה בצאווק וכאבים לפי תקופות אני ממש בחרדות בזמן האחרון יש עליי עומס רגשי כבד ומתח ואני חרדתית מטבעי האם מה שאמי מתארת זה מדאיג? רשום כל דבר סרטן באינטרנט ואני יותר מפחדת האם הכאבים שאני מתארת ומה שאני מרגישה קשור לסרטן הלימפה או חלילה גידולים כלשהם? אני ממש ממש מפחדת אני בת25 והאם ניתן להגיע אלייך לבדיקה? אשמח לתשובה ממש לחוצה במיוחד כי יש לי כאב בצאוור וביד זה ממש מפחיד אותיהרגשה כללית לא הכי טובה וחשוב לציין שאני בתקופת סטרס ועבקתי הרבה בתקופה האחרונה ואני חרדתית מטבעי אבל הגיוני שזה רק בצד אחד?

שלום רב, קשה לי לענות על זה- יש להיבדק ע"י רופא. נא פני לרופא המשפחה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר