שוואנומה אקוסטית- זהות הרופא המטפל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/09/2017 | 13:02 | מאת: גיא

שלום רב, ברצוני לדעת לאיזה רופא מומחה עליי לפנות במקרה של צורך בהסרת נוירומה אקוסטית, האם למנתח ראש-צוואר\בסיס גולגולת או לנוירוכירוג , מה ההבדל בין שתי ההתמחויות בהקשר של נוירומה אקוסטית, מי בדרך כלל מנתח גידולים מהסוג הזה על עצב השמע, ומה עלי לבחון ולדעת בהקשר של רופא מטפל בתחום הנ''ל. תודה ושבוע טוב

שלום רב, מנתחי גידולים אלו עשויים להיות נאורוכירורגים או רופאי אאג עם התמחות בניתוחי אוזניים. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר