סרטן מיתרי הקול צרוד מאוד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/08/2017 | 15:58 | מאת: ביופסיה

כמה זמן לאחר בדיקת טרום ניתוח צריך להמתין עברתי הקרנות לסרטן מיתרי הקול הרוב נעלם נשאר שארית בשםאריתרופולגיה את הטרום ניתוח עשו ב1 לאוגוסט העם המתנה ממושכת לא מסוכנת תודה מראש פיטשון עזרא

שלום רב, לא הבנתי את שאלתך. מה זה הרוב נעלם? אם לא נעלם הכל אז חייבים ניתוח ובמהירות. ממליץ לפנות לייעוץ נוסף. ניתן במרפאתינו בארם. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר