ממצא בסקירה Arsa!!!!!

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

11/03/2020 | 17:48 | מאת: מור

בת 28 הריון ראשון ivf שבוע 20 שקיפות (תקינה) וחלבון עוברי 1:10,000 טריזומיה 18 1:10,000 סקירה תקינה נמצא ארסה כממצא יחיד אחרי ייעוץ גנטי - הפרופסור לא היה מודאג אבל עדיין המליץ מי שפיר וציפ. ההריון הזה יקר לנו מאוד מאוד אני לא רוצה לקחת את הסיכון לכן עשיתי בדיקת nipt בתוספת די גורג אם הבדיקה יוצאת תקינה האם זה מספיק? עדיין לא עשיתי אקו לב לא מעוניינת לקחת אפילו סיכון קטן במי שפיר .

ההמלצה היא מי שפיר וציפ גנטי. בהנחה שהnipt בסיכון נמוך זה מקטין סיכונים אבל לא מחליף מי שפיר. ההחלטה בידך בסופו של דבר. דיון על סיכונים מול סיכויים כדאי לעשות פנים אל פנים. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי