בדיקת סקר ביוכימי בשליש ראשון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

10/06/2019 | 16:06 | מאת: אחת

באיזה הפרש ימים לפני/אחרי השקיפות העורפית הכי מומלץ לבצע את בדיקת הדם כדי לקבל תוצאה אמינה? בשל סמיכות התור שנקבע לי לביצוע השקיפות לסופ"ש, לא אוכל לבצעה תוך 48 שעות אחרי ביצוע השקיפות. מאד חשובה לנו תוצאה אמינה, כי ההריון יקר (ivf) בגיל שנחשב סיכון מוגבר על מנת להחליט בנןגע לבדיקות נוספות. תודה רבה!

אין בעיה עם 48 שעות. ואפשר גם לעשות בדיקת NIPT שהיא יותר אמינה ויותר טובה מסקר שליש ראשון בגילוי תסמונת דאון והפרעות נוספות

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי