תוצאות שקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

19/02/2019 | 22:26 | מאת: יובל

שלום, אני בת 36. כרגע בשבוע 13+0. עשיתי את בדיקת הסקר שליש ראשון וקיבלתי את התוצאות הבאות: PAAP-A - 1.68 MoM HCGb - 40.4 MoM שקיפות עורפית - 1.1 תסמונת דאון - סיכון מחושב לפי גיל בלבד - 1:260 סיכון מחושב לפי גיל בשילוב עם תוצאות הבדיקות - 1:9,900 טריזומיה 18 - סיכון מחושב לפי גיל בשילוב עם תוצאות הבדיקות - 1:10,000 אשמח לדעת אם התוצאות טובות או שנדרשת בדיקת מי שפיר. תודה

תוצאות מצויינות ומומלץ לעשות סקר שליש שני רק כדי לראות את רמת ה HCG

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי