VSD קטן מוסקולרי בסקירה מוקדמת

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

24/02/2018 | 21:02 | מאת: ליאת

שלום, ביצעתי לפני מספר ימים סקירה מוקדמת (שבוע 15+4)ונמצא VSD קטן מוסקולרי, כעת ללא משמעות המודינמית. ידוע לי שעלי לבצע בדיקת מי שפיר+צ'יפ גנטי וגם לעבור אקו לב. אשמח לדעת מהם הסיכויים לתסמונת כרומוזומלית במקרה כזה, ומאיזה סוג? והאם לאור הממצא אני זכאית לצ'יפ גנטי על חשבון הקופה?

זה מאוד מוקדם לתת הערכות, אבל בגדול אם זה הממצא היחיד, לאחר סקירה מכוונת טובה, תוספת הסיכוי שלא גדולה. זכאות לציפ גנטי, אם קיימת, היא ממשרד הבריאות ולא קופ״ח. אחרי אקו לב יוחלט. בהצלחה

04/03/2018 | 22:43 | מאת: ליאת

תודה רבה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי