שאלה חשובה??????????

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

18/09/2017 | 20:11 | מאת: לירון

היי בצעתי שקיפות עורפית שיצאה תקינה ואלה התשובות גיל האישה 29.7 גיל ההריון 12+6 מטרת הבדיקה שקיפות עורפית מס שקי הריון 1 מבנה השק שלם רקמה עוברית נצפתה תנועות כן BPD מ"מ מתאים לשבוע NA CRL מ"מ מתאים לשבוע 13 שקיפות עורפית 2.5 כמות מי שפיר תקינה הנתונים סינון לפי גיל האם 1:900 סינון משוקלל 1:1000 נראתה עצם אף עכשיו נעבור לבדיקת דם של השקיפות PAPP_A 040 mom טווח הנורמה מעל 0.15mom HCGb (1477.7 mu\l 1/36 טווח הנורמה עד 3mom שקיפות עורפית NT 50.1 NG/ML 2.3 MOM 2.5 טווח הנורמה עד 3 MM הסיכון הסטטיסטי ללידת תינוק עם תסמונת דאון מחושב לפי גילך בלבד 1:953 הסיכון המחושב לפי גילך בשילוב עם תוצאות הבדיקה 1:25 טריזומיה 18 הסיכון המחושב לפי גילך בשילוב עם תוצאות הבדיקה 1:2077 אלה תוצאות של השקיפות פלוס הסקר סקירת מערכות תקינה פרט לשתי מוקדים אקגונים בלב העובר בחדר שמאל השאלה שלי היא מה הסיכוי שלי לעובר בריא אני לחוצה ולא ישנה בלילות אשמח אם תוכל לעזור לי

שלום קצר קשה לקרוא כי חלק מהנתונים התהפכו. אם אני מבינה נכון- תוצאות סקר שליש ראשון שמו אותך בסיכון מוגבר לתסמונת דאון. ממליצה לגשת לייעוץ גנטי - יש המלצה למי שפיר בהצלחה

25/09/2017 | 09:20 | מאת: מה הסיכוי שבסוף יצא עובק בריא על סמך תוצאות הבדיקה

אני נורא בלחץ ואין לי אפשרות כבר לעשות מי שפיר כי יש לי של קול חוזרות בשתן ואני כבר מפספסת את המועד כי אני בשבוע 22 ועדיין יש דלקת אז אשמח שקצת יותר תסבירי לי מה הסיכוי לעובר2 בריא עד עכשיו כל הבדיקות תקינות ברוך השם וגם הסקירה מוקדמת תקינה פרט לשתי מוקדים אקוגונים בלב בחדר שמאל

כאמור גי ליעוץ גנטי בהקדם. במקרים של סיכון מוגבר להפרעה בעובר לעיתים עושים דיקור מי שפיר תחת אנטיביוטיקה תוך ורידית ובאישפוז.

06/10/2017 | 13:45 | מאת: לירון

האם קיים סיכוי לעובר בריא או שאין סיכוי

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי