ביצוע מיי שפיר ו vsd

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

12/06/2017 | 18:29 | מאת: אלונה

שלום אני בת 39 בהריון אחרי ivf שבוע 21. הריון חמישי ( הריון ראשון הופסק לאחר גילוי hypoplastic left heart הריון שני לא נצפה דופק הריונות שלישי ורביעי ילדות בריאות). עד כה עשיתי שקיפות עורפית סקירת מערכות ראשונה חלבון עוברי ובדיקת דם של verifi שהכל יצא תקין. היום בבדיקת לב עובר הרופא העלה חשד לחור במחיצה (ראה רק בחלק מהמנחים ולכן צריכה לחזור על הבדיקה בעוד שבועיים) שאלתי האם בעקבות המידע החדש עלי לבצע בדיקת מיי שפיר ? ( בנוסף יש לי חסר מלא של פקטור 11) תודה אלונה

ממליצה לבצע אקו לב עובר ואז לגשת ליעוץ גנטי ושקול אז. בהצלחה

12/06/2017 | 22:40 | מאת: אלונה

האם בעוד שבועיים שלושה כשאהיה בשבוע 23 לא יהיה מאוחר מדי לביצוע מיי שפיר?

ניתן לביצוע באופן שגרתי עד שבוע 22, ובהמשך יש אפשרות לדיקור מאוחר שבכ מתבצע סביב שבוע 32 ולאחר יעוץ גנטי

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי