שוקלת הסרת נקודת חן חשודה באיזור הבטן

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

01/06/2016 | 22:08 | מאת: רותם

שלום, אני בת 24, בריאה, ללא היסטוריה של סרטן במשפחה. לפני 4 שנים הבחנתי בנקודת חן חדשה באיזור הבטן. כשנתיים היא נמצאת באותו הגודל בקוטר של כ-4 מ"מ ולא גדלה מאז. היות ולנקודה צבע לא אחיד וגבולות מטושטשים במקצת אני חרדה מהאפשרות שיכול להיות ומדובר בנגע מסוג מלנומה. צירפתי תמונה להמחשה: http://www.interload.co.il/upload/6336665.JPG שאלתי היא האם אתה ממליץ להסיר את הנקודה? האם יש לה פוטנציאל להפוך לממאירה? אם כן צריך להסירה באופן מייידי או שניתן לחכות לתקופת החורף? תודה מראש, רותם

אין כל דרך לאבחןן דרך האינטרנט. פני לבדיקה דרמוסקופית על ידי רופא עור.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)