נקודת חן חשודה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

25/08/2015 | 21:04 | מאת: ליאה

שלום רב, רופא עור המליץ לאחי (בן 25) להוריד נק' חן קטנה על החזה בשנה שעברה. אחי חזר אליו בחודש מאי האחרון והרופא מסר לו הפנייה לרופא כירורגיה פלסטית - כי הנקודה גדלה ואינה סימטרית (נבוס מלנוטי). אחי ביקר השבוע אצל רופא מומחה לכירורגיה פלסטית והאחרון קבע לו תור לניתוח כבר ביום ראשון הקרוב (וכתב בהפנייה MM). כל זה כמובן מדאיג אותנו. שתי שאלות: 1. מה דעתך? 2. האם היית ממליץ לגשת לרופא עור נוסף ספציפית לדרמוסקופיה (עוד לפני יום ראשון)? או שכדאי להוריד בכל מקרה (והניתוח עצמו לא עלול להחמיר את המצב)? אודה לתשובתך.

איני יכול לחוות דיעה ללא בדיקה. כמובן מומלצת בדיקה דרמוסקופית לפני החלטה על ביופסיה. בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)