ע

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

22/05/2011 | 20:29 | מאת: אורן

אני עם שיער חום בהיר-כהה, יש לי גוון עור בהיר מאוד, אני לא מצליח להשתזף. היינו השיזוף שלי הוא בצבע ורוד עם נמשים. היתי מאוד שמח לקבל צבע שחום-זהבהב. יש דרך טבעית שאוכל לקבל זאת? לדוגמה: ללכת לים 4 פעמים בשבוע ולהישרף, לשים שמן אגוזים וכו... הדגש שלי בשאלה הוא: אם יש סיכוי שאני אצליח לקבל צבע שחום בדרך טבעית. ואם כן אז איך? תודה, אורן.

הדרך הבטוחה היחידה (נכון למידעכיום) היא "שיזוף בהתזה" - כלומר צביעת העור. כל נסיון לשיזוף, הכרוך במפגש בין עורך לשמש או לקרנים אולטרא-סגוליות מלאכותיות (מיטות שיזוף) מסוכן מאוד עבורך מאחר ועורך רגיש מאוד לקרינת השמש. אני מציע לך לקבל את עצמך כפי שאתה ולא לגרום לנזקים ארוכי טווח שעליהם תצטער בהמשך. אם אתה מבין אנגלית, מומלץ ביותר לצפות בסרטון (Dear 16 year old me" המופץ ביוטיוב. http://youtu.be/_4jgUcxMezM בריאות שלמה ד"ר ניר נתנזון

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)