תוצאות ביופסיה של שומה

דיון מתוך פורום  סרטן העור ונקודות חן (שומות)

15/03/2018 | 15:09 | מאת: נני

להלן תוצאות ביופסיה של שומה שהוסרה מאזור הבטן DYSPLASTIC COMPOUND NEVUS האם זה תקין? הרופאה שהסירה את הנקודה אמרה שזה נגע סרטני שהוצא בשלמותו..( הוסיפה ואמרה שאם השומה לא היתה מוסרת אז עלולה היתה להתפתח למלנומה) רופאה אחרת שללה זאת ואמרה שזה תקין ! מה נכון ? מבולבלת מ 2 תשובות מנוגדות(

הנגע הוא שפיר לחלוטין. לא ניתן לנבא ולהגיד האם היתה מתפתחת מלנומה בעתיד מנגע זה. כן ניתן להגיד שלאנשים עם שומות דיספלסטיות יש יותר סיכוי בעתיד לפתח מלנומה.

מנהל פורום סרטן העור ונקודות חן (שומות)