קרם ניזורל+ איברמקטין+ גל דואק+ רוזקס

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/09/2017 | 14:26 | מאת: קרם ניזורל+ איברמקטין+ גל דואק+ רוזקס

שלום רב. לפני כחודשיים רופא עור, הבחין אצלי עור אדמומי ושמנוני. דלקת עור פנים, פטריית שמש, אדמומיות ופריחה אריטמית קשקשת וריבוי יחסי של טפילי דמודקס במיוחד באזור הסנתר. המליץ לי ורשם לי ואני משתמש בהם פעמיים ביום, קרם ניזורל וקרם איברמקטין וג'ל דואק. לא ביחד את כולם. כל יום משהו אחר, ביום ובערב-לילה. מצב העור פניי משתפר לטובה ומתנקה ומבריא מכל הדברים שציינתי לעיל. אתמול קיבלתי תוצאות של בדיקות דם. מה שמפליא אותי בנוגע לבדיקות דם אלו: תרבית דם+ ביופסיית עור + אנדוקרדיטיס + כל בדיקות המקרוביולוגיה+ ESR+ EOS WBC+RBC+ IGG + LYMPHOCYTES+ CRP נכון לתאריך 28/09/2017 נוזל הדם עקר ואינו מכיל דלקת או חיידקים או פטריות או טפילים או מזהמים כלשהם. יתר הבדיקות בנרמול, כולל סוכר וברזל ואבץ ושומנים בדם וללא הערה כלשהי. אני בן 55. לא מעשן ולא שותה שום אלכוהול. השאלה שלי- פטריית שמש, אדמומיות ופריחה אריטמית קשקשת וריבוי יחסי של טפילי דמודקס בפנים, לא רואים בבדיקות הללו ? או שקרמים ג"לים הללו שציינתי לעיל עשו את עבודתם עד לבדיקות דם אלו ?

30/09/2017 | 09:52 | מאת: פרופ' נמרוד מימון

שלום רב מטרת הבדיקות האלו היא לשלול גורמים אחרים לפריחה לא ניתן לזהות את התופעות שציינת באמצעות בדיקות דם וזהו תפקידו של הקלינאי לאבחן להתחיל טיפול ובמקביל לשלול אפשרויות מסוכנות אך נדירות בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה