תיקון לאחר TOF

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

05/07/2015 | 03:18 | מאת: יחיאל

בן 39 לפני כ- 4 חודשים עברתי אבלציה עקב SVT. בשבועות האחרונים חש מעין ריחוף וקשיי נשימה. בגיל 4 עברתי תיקון מום TOF ונשארה איוושה קלה. באקו האחרון נצפה כי יש לחץ בינוני -גבוה של 70 ממ. ישנו דלך של 7 מ"מ,בין החדרים הוצע לי לבצע צינטור על מנת לתקן אותו. אני מבקש לדעת מה הם ההשלכות לתיקון הזה. והאם יש קשר בין קשיי הנשימה ותחושת הריחוף.

יחיאל שלום את התשובה לשאלות שלך תקבל אצל מומחים בתחום מומי לב מולדים בגיל בוגר. אני ממליץ לפנות להתייעצות אל דר' ילוניצקי בבית החולים רבמ"ם. בברכה דר' גיל בולוטין

21/11/2015 | 17:45 | מאת: יחיאל

שלום בהמשך לשאלה .בצעתי תיקון באמצעות מטריה בעורק הראיתי fda נוטל כרגע קסטרלו ל3 חודשים. בימים האחרונים חש כאבי ראש ולחץ על הרכות. סיטי ראש ובדיקת עיניים נמצאו תקינים. האם יש קשר לתיקון .האם ישנו קשר לתרופה ?

מנהלי פורום ניתוחי לב