אנא עזור לי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

25/06/2010 | 15:11 | מאת: סנדר

שלום לך אני על סף יאוש סובל מכאבים עזים בן 44 אנא עזור לי בשנת 2003 עברתי תאונת דרכים קשה ובמשך הזמן גילו לי את הדברים הבאים : 1. בדיקת mri אלטרול כתף שמאל נוזל בכמות קטנה בבורסת הסוב -אקרומלית מודגם קרע חלקי של המשטח הסינבואלי של גיד הסופרה ספינטוס בקוטר 1.5 ס"מ במישור הצדדי פנימי {חתכים קורנולים 7.8 ובקוטר 1 ס"מ בציר הסגיטלי {חתכים 11.13 המערב יותר מחצי הגיד שאר הגידים בסדר גיד הביצפס שמור } נעשו 2 פעינוחים ושניהם זהים האם לנתח ? e m g כתף שמאל מראה פגיעה שמתאימה ל t o s נוירוגני אמיתי נזק לפלקסוס ברכיאלי משמאל כולל בצקת . {נעשו 2 בדיקות בהפרש של 4 שנים ושניהם זהות בדיקה אחרונה לפני שבועיים } צוואר-6 c3-4-5 סי טי מודגם בלט דיסק של הדיסקיות c6-7 מודגמות צלעות צוואריות יש לי כאב קבוע' ראש ,שכמות,וצוואר עם תחושה מחנק ועיפות .מה עלי לעשות יש טיפול לבעיה הזו ? כמו כן האורטופד גילה שיש לי אי יציבות ותת פריקה אחורית בעת אבדוקציה מעל 90 מעלות הדפקים נעלמים לדבריו קיים גם קומפונט עצבי המחמיר תופעה זו עקב החלשות המייצבים מבחינה תפקודית יש להימנע מכל מאמץ על המקלעת הברכיאלת כולל הרמת משאות מעל 2 קילו כמו כן פחיתות תחושה באזור 8-6 c . בדיקת דופלר נמצא מרכיב עורקי לתסמונת מוצא בית החזה. תסמונת הורנר חיובי צד שמאל . roos test חיובי משמאל . לאחר בדיקת רופא כירוג נוירוכירוג ומיקרוכירוגיה פטוזיס בעין שמאל נקבע ניתוח מפענח הmri לאחר שבדק פעמיים את הבדיקה ומומחה הכתף הינם בדעה אחת פניתי לרופא כתף נוםף שטוען ששניהם טועים ובעיניו זה כוריאנט של התקין מעלי לעשות ??למי להאמין ...לרופא או לתוצאת הבדיקה סובל מאי נוחות מהתנועות אותם עושה עם כתף שמאל בעיקר אלה הדורשות הנפת היד אינני מסוגל לשכב להרים להחזיק לנהוג , חולשה, עיפות, אני מרגיש כאב ,חזק ,חום, אי נוחות ובחילות . לאורך כל יד שמאל אני מרגיש כמו חשמל נימול כולל כף היד 3 אצבעות זרת קמיצה ואמה כואבות ישנם ימים שאינני יכול לקפל ולהזיז אותם מרוב כאב במפרק היד התחתון אני מרגיש כאב פנימי עז , חשמל ,נימול והיקצוצים, כתף אינני יכול לעשות הרבה תנועות אך במידה ועשיתי תנועה לא נכון אני מרגיש כאב חד שיכול להרוג המרגש כאילו משהוא יצא מהמקום ולאחר שאני עושה תנועה אחרת אני מרגיש הקל לציין שכבר סבלתי מ 3 פריקות כתף כמו כן הצוואר והשכמות מאוד כואבים ויש לי כאבי ראש באופן קבוע והראש מוטה למטה . לסיום האם כדאי לעבור ניתוח מיקרוכירוגיה של עצבי המקלעת כולל הוצאת צלע צווארית אחוזי הצלחת הניתוח הינם 65% . בלבד האם הרחקת הצלע הצווארית משמאל {זהו הפתרון??} האם כדאי לעבור ניתוח בכתף. הומלץ לי לבצע ניתוח אורטסקופיה לתיקון הקרעים. מה לעשות אני אובד עצות ומת מפחד כל רופא אומר משהו אחר . האם רופא יכול לשלול ממצאי בדיקה של mri אלטרול ע"פ שנעשו פעמים והתוצאה שווה ???למי להאמין לתוצאות הבדיקה / או לרופא מה לעשות אני סובל מאוד מהכתף והשכמות . חיי על כדורים נגד כאבים וחרדות לוקח היום טראמדול / טרמאדקס תודה פרידמן סליחה מראש על המגילה

סנדר שלום שאלה מורכבת. אני ממליץ להתייעץ עם פרופ' בסט, מנהל המחלקה לניתוחי חזה ברמב"ם בהצלחה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב