וסת קצרה ומועטת+ניסיון להרות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/12/2018 | 00:11 | מאת: שירי

אני בת 34. בעבר אובחנתיעם שחלות פוליציסטיות, אני מבייצת באופן סדיר מאד. יש לי 3 ילדים מהריונות טבעיים. את הקטנה הפסקתי להיניק לפני כמעט שנה ולאחר כ-6 שבועות מהפסקת ההנקה המחזור חזר להיות כרגיל וסדיר, רק שהכמות נהייתה ממש מועטת בקושי יום יומיים ואח"כ טיפות קטנות ממש עוד יומיים. ולשאלה, אני מאד רוצה להיות בהריון, לא מצליחה כ10 חודשים. האם זה קשור לווסת הקצרה? האם יש טעם בתרופות משרות ביוץ (כמו איקקלומין) במידה והביוץ קיים (החודש בדקתי עם מקלוני ביוץ והוא אכן היה כמשוער)? תודה לך

כדאי לעשות מעקב זקיקים לוודא את תקינות הביוץ. השראת ביוץ עם איקקלומין בהחלט יכולה לסייע בזירוז השגת ההיריון.

03/12/2018 | 14:20 | מאת: שירי

יש מצב שווסת קצרה מעידה על בעיה בביוץ?

יתכן, אבל בד"כ לא.

04/12/2018 | 21:40 | מאת: שירי

תודה גדולה באמת!

בהצלחה

02/12/2021 | 18:49 | מאת: רות

האם סופרים 14 יום אחרי המחזור כדי לקבל ימי ביוץ??

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית