תוצאות בדיקת הדם לאיתור מומים בהריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/11/2018 | 09:05 | מאת: ענן

שלום פרופ זיידמן בת 44+ הריון IVF ׁ(שני , ראשון טבעי) גיל הריון לפי וסת אחרונה (מחןשב החזרת עוברים) - 12 שבועות ו 3 ימים צירפתי תמונה של התוצאות אשמח לקבל דעתך לגבי התוצאות , והאם כדאי לבצע את בדיקת הדם הגנטית NIPT או בדיקה אחרת לאור התוצאות (במקום מי שפיר) תודה רבה

לא רואה את התמונות.

19/11/2018 | 07:37 | מאת: ענן

מקווה שהפעם יעבוד

19/11/2018 | 07:56 | מאת: ענן

לא מצליחה להעלות הקובץ אז הנה - שבוע הריון בביצוע הבדיקה: מחושב לפי תאריך וסת אחרונה - 12 שב' ו 3 ימים מחושב לפי אולטרסאונד – 12 שב' 4 ימים תוצאות מייחסות לגיל הריון לפי ת. החזרת עוברים PAPP-A 1.22 Mom (3325.8 mU/L) טווח הנורמה מעל 0.15Mom HCGb 2.31 MoM (98.4 ng/ml) שקיפות עורפית (NT) 1.03 MoM (1.3 mm) טווח הנורמה עד 3mm תסמונת דאון: הסיכון הססטיסטי ללידת תינוק עם תסמונת דאון מחושב לפי גיל: 1:30 סיכון מחושב לפי גיל+תוצאות בדיקות: 1:140 טריזומה 18 סיכון מחושב לפי גיל+תוצאות בדיקות: 1:10000 הערות יועץ גנטי: סיכון משוקלל לדאון גבוה מ 1:386, גיל אמהי גבוה מ 35 ביום כניסה להריון אשמח לקבל דעתך לגבי התוצאות , והאם כדאי לבצע את בדיקת הדם הגנטית NIPT או בדיקה אחרת לאור התוצאות (במקום מי שפיר) תודה רבה

NIPT יתן לך תשובה מהימנה יחסית לגבי הסיכון בתסמונת דאון. מי שפיר יתנו לך תשובה לגבי 250 תסמונות גנטיות אחרות שמזוהות בעזרת הצ'יפ הגנטי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית