מעקב זקיקים וביוץ לאחר לידה שקטה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/07/2018 | 11:59 | מאת: שירה

בדיקת זקיקים רירית הרחם ב17.7 היתה 10 ממ והיה זקיק בשחלה שמאל בגודל 18.בדיקות דם למחרת ב18.7 הראו אסטרודיול 477 ופרוגסטרון 1.6 . הבנתי שטרם היה ביוץ.לאור הנתונים שציינתי תוך כמה זמן היה אמור להיות הביוץ? והאם יש סכנה להכנס להריון לאחר שברחם נשארו לפני חודש קרישי דם עקב לידה שקטה לפני חודשיים ( הפעם הוא לא ראה כי רירחת הרחם מעובה) .מה הסכנות אם ישנם ונקלט הריון? בדיקות ביוץ הראו יום חיובי.יום שלילי.ואז שוב חיובי( רביעיהאחרון בדקתי בבדיקה דיגיטלית שמודדת גם אסטרוגן וגם lh ויצא חיובי) והפסקתי לבדוק. קוימו יחסים כל יומיים בתקופה הזאת.אתמול בערב כאב חד בצד שמאל מעל המפשעה שנמשך כמה שעות ונעלם.האם יש סיכוי להריון ? בנוסף-כרגע עשיתי שוב בדיקת ביוץ ביתית.2 פסים חזקים.התשובות חיוביות כל הזמן.מה המשמעות? הייתכן שלא היה ביוץ

אני מניח שאם נקלטת, סימן שהרחם כבר התנקה באופן מספק. כדאי לעשות מחר בדיקת דם להיריון על מנת לאשר את האבחנה.

31/07/2018 | 15:05 | מאת: שירה

הבדיקת ביוץ עדיין חיובית. ביצעתי היום בדיקות דם( למעט בטא כי הרופא שלי לא היה והיתה לי הפניה קודמת לשאר) : אסטרודיול 324 .פרוגסטרון 15.9. אני מבינה שאלו ערכים של אחרי ביוץ.האם הערכים האלו גם שוללים הריון? הוסת צפויה להגיע עוד 13 יום?

הערכים האלו לא שוללים הריון.

01/08/2018 | 10:46 | מאת: שירה

תודה על המענה.אבל האם ערכים כאלו יכולים להחזיק הריון בריא? או שהערך של הפרוגסטרון נמוך מידי? לא היתה התערבות חיצונית.

01/08/2018 | 10:47 | מאת: שירה

ומה הסיבה לכך שבדיקות ביוץ ביתיות עדיין חיוביות?

הפרוגסטרון די נמוך, אבל מורה שיש כנראה גופיף צהוב שמפריש פרוגסטרון.

01/08/2018 | 22:23 | מאת: שירה

תודה.רק עוד שאלה:אתה מתכוון בדברייך שזה שהבדיקןת ביוץ חיוביות וגופיף צהוב כנראה, שיש אפשרות שזה אכן הריון? ואם כן מתי כדאי לבצע בדיקת הריון?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית