פיזיותרפיה ציבורית או פרטית?

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

09/04/2010 | 20:31 | מאת: אלעד מור

נפצעת לפני כשבוע וחצי במהלך גלישת סנובורד ופרקתי את הכתף בפעם הראשונה (בן 29). אני אמור להתחיל בטיפוחים פיזיותרפיים בעוד כשבוע וחצי, ומתלבט בין פיזיותרפיה ציבורית לפרטית. אני מאוד מעוניין בשיקום אופטימלי מהפציעה וחזרה מהירה לעיסוק בספורט (טניס, חדר כושר ואף גלישה). האם פיזיותרפיסט/ית פרטי שמתמחה בפציעות ספורט ייתן לי טיפול טוב יותר מאשר זה שאקבל בקופת חולים?

11/04/2010 | 12:17 | מאת: שלי אהרוני

כל פיזיותרפיסט מומחה בטיפולי כתף גם לאחר פציעת ספורט. אם תרצה, גם דרך הקופה תוכל לנסות להגיע לפיזיותרפיסט המומחה בפציעות ספורט.

מנהלי פורום פיזיותרפיה