עיוות/עקמת לילד בן 4 שנים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

18/12/2020 | 14:21 | מאת: רגינה

שלום, אני אמא לילד בן 4 שנים, כבר ב גיל 2.5 שנים שמתי לב שיש עיוות בגב, הרופאים לא ראו כלום, אמרו גם אם יש משהו, זה יעבור, היום הוא בן 4 ולא עבר כלום, שהוא מתיישב על הרצפה שם אותה רגל מתחת לישבן, שעומד ישר אני רואה הגוף נוטה לצד ימין, בחזה צד אחד בולט מהשני אני מאוד מודאגת אך אפשר לעזור לבן שלי? יש שיטת פיזיוטראפיה? איזה פיזיוטראפיסט יכול לעזור? אנכנו מחיפה. תודה רבה!

שלום רגינה, עקמת מבנית ניתנת לאבחון בצילום רנטגן. אך לעיתים ישנה חולשה שרירת או הגבלה בטווח היכולים להראות כמו בעיה מבנית. ממליצה לך לפנות למכון פיזיותרפיה המטפל בילדים באזורך ומתמחה בטיפולי גב ועקמת. בפיזיותרפיה יוכלו לבצע בדיקות כוח וטווחים וכן בדיקות פונקציונליות על מנת להתאים את הטיפול בצורה המתאימה והטובה ביותר לבנך. בפורום איננו יכולים להמליץ על פיזיותרפיסט מסויים. בברכה, איריס

19/12/2020 | 17:31 | מאת: רגינה

תודה רבה איריס!

בבקשה

מנהלי פורום פיזיותרפיה