שבר רדיוס דיסטאלי וטיפול P.T.

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

05/03/2020 | 23:53 | מאת: לאה

בת 27. שבר רדיוס דיסטאלי. גבס ל6 שבועות. (לפי הבנתי שבר קטן) לאחר ההורדה אמרו לי שאצטרך טיפול PT האם ידוע בערך כמה טיפולים אצטרך?

06/03/2020 | 12:40 | מאת: לאה

האם אני צריכה פיזיתרפיה או ריפוי בעיסוק? ? האורתופד כתב PT אך לפי הבנתי פלג גוף העליון ובייחוד אזור היד זה ריפוי בעיסוק....

לאה שלום הטיפול הפיזיותרפי לאחר הורדת גבס נגזר מממצאי הבדיקה של הפיזיותרפיסט המעריך אותך בתחילת הטיפולים. יתכן שיהיו הפרעות תחושתיות, הגבלות בטווחים, חולשה של שרירים והפרעות בתפקוד הכללי של היד. לא ניתן להעריך כעת כמה טיפולים תצטרכי לבצע- הדבר תלוי במידת ההגבלה ובמידת שיתוף הפעולה שלך עם הטיפול. בנוגע לשאלתך השניה- טיפול פיזיותרפי בהחלט יכול לתת מענה בשיקום שבר רדיוס לאחר גיבוס. בהצלחה עדי

לאה שלום, ראי תשובתי תחת שאלתך השניה עדי

08/03/2020 | 11:13 | מאת: לאה

תודה רבה. עוד שאלה אני סטודנטית שנעה בין שתי עירים. הגבס אמור לרדת בתחילת חופש הפסח שלי כחומר אהיה יותר באזור בבית אך לאחר החופש אחזור לדירה בעיר אחר (אחזור לבית רק בסופ"ש) האם עש בעיה להתחיל טיפול pt דרך סניף אחד בקופ"ח ואז לעבור לסניף אחר של בקופ"ח להמשך טיפולי PT?

לאה שלום אילו שאלות שנוגעות להנהלות ולהחלטות אדמניסטרטיביות של הקופה, ולכן המנהלת האדמניסטרטיבית של הסניף שלך היא הכתובת לשאלות. בברכה, יעל

08/03/2020 | 12:10 | מאת: לאה

תודה רבה!

מנהלי פורום פיזיותרפיה