קרע בשרירשוק אחורי CpK

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

27/09/2019 | 12:41 | מאת: אדי

אובחן קרע בשריר Cpk יש לי כאב תופת בשריר תאומים אחורי יותר משבוע יש לציין אין כחול לא נפיחות כלום בלתי ניתן לדרוך על הרגל כל יום שוכב במיטה מנסה לקום כאבי תופת למרות שקיבלתי זריקה וולטורן בבית חולים נאמר לי קרע בשריר CpK לוקח תרופה אנטופאן כדור ולא עוזר כשאני שוכב פחות כואב בהתחלה ששכתי לא כאב בכלל מה עושים יותר 6 יום כאב הולך ונעשה חזק בלתי ניתן לעמוד על רגל ימין השוק מאחורה כאבי תופת

29/09/2019 | 00:30 | מאת: נעמה קדם

שלום אדי, לפי תאורך אני משערת שאתה סובל מקרע בשריר בדרגה גבוהה ולכן משך זמן ההחלמה הוא יחסית ארוך. לא ציינת כיצד נעשתה האבחנה והאם נבדקת על ידי פיזיותרפיסט. אך עוצמת הכאב שאתה מתאר וההפרעה הקשה בתפקוד מלמדים על פגיעה משמעותית. עליך לפנות בהקדם לטיפול פיזיותרפי. בפיזיותרפיה יש לנו כלים להקל על כאבים, למנוע פציעות חוזרות, להחזיר בצורה נכונה לתפקוד קודם ולהדריך. החלמה מהירה. בברכה, נעמה

מנהלי פורום פיזיותרפיה