כאב מתמשך בשריר הפסואס.

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

22/06/2019 | 00:28 | מאת: מיקי

שלום רב!!בעקבות נשיאת משקל כבד היתחילו לי כאבי ירך שמאל .כל הבדיקות תקינות חוץ מאוסטאופיטים קטנים בצואר הירך.הכאבים התמרכזו באזור האילייק פסואס.האם יכול להיות שיש לי תסמונת הצביטה למרות שלא ראו את זה באיאמאר??תודה מראש

מיקי שלום רוב הסיכויים שלתסמונת הצביטה יהיה ביטוי בבדיקת MRI, אולם אין אף פעם וודאות של 100 אחוז בבדיקה, ולכן חשוב מאד להצליב את ההדמיה בבדיקה קלינית של אורתופד מומחה או פיזיותרפיסט. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה