נקע בקרסול. פגיעה ברצועות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

16/04/2019 | 21:07 | מאת: גלית

שלום בדיקת mri מתארת קרע כרוני ב ATFL קרע חלקי ב CFL בצקת ואות בדליטואיג. תגובות סטרס של עצמות מפרק הקרסול. טינוססינוביטיס אנפראמלאולארית של PL ושל Pt. הרופא מציע ניתוח. האם יש דרך אחרת לשיקום הקרסול? האם יש סוגי שונים של ניתוחים מומלצים? תודה רבה

גלית שלום אני ממליצה לנסות שיקום שמרני לפני האפשרות הניתוחית. עם כל הכבוד לממצאים של ההדמיה, הטיפול נקבע גם, ובעיקר, על סמך בדיקה קלינית של הקרסול. לוקחים בחשבון את התפקוד שלך, את מידת היציבות של הקרסול, את רמת הכאב ואת מידת המעורבות והתרגול. בונים תוכנית טיפול על סמך תוצאות הבדיקה. לגבי אפשרויות ניתוחיות- זו שאלה להפנות לאורתופדים. בברכה, יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה