שיפוע בהליכון ספורט חשמלי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

27/02/2019 | 11:50 | מאת: דובי

לפני מס חודשים עברתי פריצת דיסק לא פשוטה.בעבר הייתי מתעמל בהליכה מהירה עם שיפוע 15 מעלות.חזרתי להליכה על הליכון ללא שיפוע.האם הליכה בשיפוע יכולה להזיק לגב? תודה מראש

שלום דובי, הליכה בשיפוע גורמת להליכה עם גב כפוף כך שבמידה וכאבי הגב מוחמרים לך במהלך כיפוף גב יש להזהר ואף להימנע מהליכה בשיפוע. מכיוון שפריצת הדיסק הינה לא פשוטה לדבריך ממליצה לך לגשת לפיזיותרפיה לבדיקה, טיפול ויעוץ על תרגילים המתאימים לך באופן אישי והזמן הנכון לחזור ולהתאמן בהליכה בשיפוע. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה