בלט דיסק והקרנה לרגל ימין !

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

26/02/2019 | 23:14 | מאת: קרן

לפני שנתיים חטפתי בלט דיסק בגב התחתון שמנע ממני לזוז הייתי מרותקת למיטה 3 חודשיים קשים סחבתי רגליים התחלתי טיפולים שלא עזרו לי רק החמירו לי את המצב עשיתי פיזיטרופיה וזה מה שהחזיר אותי לעמוד על הרגליים עכשיו לצערי לפני שלושה שבועות התחיל לי כאבים ברגל ימין הקרנה מאחורה המצב שלי החמיר וצערי הרב אני עוד פעם הולכת עם קביים אני לא ישנה בלילות בגלל הכאבים גהנום נסיתי דיקור החמיר לי את המצב רציתי לשאול אחרי שמסיימים סדרה של טיפולים צריכים לעשות טיפולי תחזוקה אחרי איזה טיפול מתחיל לעבוד על הכאבים ?

שלום קרן, טיפול פיזיותרפיה כולל תרגול עצמי וכן טיפול בכאב, אחת ממטרות הטיפול היא להקל בכאב. בסיום סדרת טיפולים יש להתייעץ עם הפיזיותרפיסט המטפל על מנת לקבל המלצות להמשך תרגול עצמי והמשך טיפול במידת הצורך. עם חזרו כאבים מומלץ לחזור לפיזיותרפיה לבדיקה, וטיפול להפחתת הכאבים ושיפור תנועה והניידות. בברכה, איריס

מנהלי פורום פיזיותרפיה