כאב גב עליון ושפיפות של הכתפיים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

11/02/2019 | 17:41 | מאת: קובי

מזה כשנתיים סובל מכאב גב עליון ושפיפות של הכתפיים. הכירופרקט הציע שילוב של טיפולי כירופרקטיקה, צרגילי חיזוק לגב, וכן חגורת גב עליון. המדריך בחדר הכושר לא המלית על חגורת גב שכן זה גורם לשרירים להיות עצלים. מה דעתך?

קובי שלום אני לא ממליצה על חגורת כתפיים, בדיוק מאותה סיבה. ממליצה בעיקר על תרגול אקטיבי, עם דגש על חגורת כתפיים אבל מתייחס גם לכל שאר הגוף, וכולל אירובי. מציעה לך לגשת לפיזיותרפיה לפחות לפעם אחת על מנת לקבל הנחיות ותוכנית כללית , ואח"כ להמשיך בחדר כושר או איפה שאתה מתאמן. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה