- תודה לעוזרים שבר בברך, אני בחו״ל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

21/01/2019 | 15:52 | מאת: אופיר

שלום, לפני כ3 ימים עברתי תאונת דרכים נהגתי באופנוע בתאילנד, עברתי תאונה ולמחרת בבוקר לקחו אותי לבית החולים בתאילנד (לא הכי אמין)... עשו לי שם צילום x-ray, ולאחר מכן הדוקטור אמרה לי שיש לי שבר בפנים הברך אך שבר מאוד קטן, ושתוך שבועיים אוכל לדרוך על הרגל ועד חודש אחזור לתפקוד רגיל... אציין שאני בן 22, עוסק בספורט, בריא, אני חובש את הרגל כל יום , נתנו לי כדורים להורדת הנפיחות-שכבר החלה לרדת, בנוסף קניתי כדורי אבץ לעזור לעצמות , אני נח רוב היום עם הרגל כלפיי מעלה.. אשלח פה גם את תמונות הצילום לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לזמן ההחלמה, וטיפים שיוכלו לעזור לי... תודה רבה !

אופיר שלום אני לא מצליחה לראות פה תמונות. באופן כללי זמן איחוי של שבר הוא חודש וחצי. לגבי דריכה, היא נקבעת על ידי רופא, כאשר בין הפרמטרים שנלקחים בחשבון זה מורכבות השבר, והאם אזור השבר הוא אזור נושא משקל או לא. ממליצה שמישהו ייקח את צילומי הרנטגן שלך, וילך מסודר לאורתופד פה על מנת שתהיה בטוח שאתה אכן מקבל הנחיות מדוייקות. בברכה יעל

מנהלי פורום פיזיותרפיה