התקפי זעם מאז הספקת המוצץ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

14/08/2018 | 08:59 | מאת: סיון עמר

שלום, הבת שלי בת 3 ושלושה חודשים. ביום הולדתה בחודש מאי נעלם המוצץ שלה והחלטנו שזה הזמן לגמילה. מאותו יום הבית שלנו הפך לאזור קרב. הילדה צורחת בלי סיבה, נהייתה אלימה ושעות אחהצ הפכו לסיוט. שלא נדבר על השינה שמתעכבת עד לחצות. האם כדי להחזיר מוצץ לאחר תקופה כזו ארוכה ללא המוצץ? ואיך גורמים לילדה להרגע ולא להגיע למצבי אלימות מצדה כלפי בני הבית. תודה

שלום סיוון תחזירו לה את המוצץ ותגיעו לייעוץ יותר יסודי אצל איש מקצוע בנוגע לתוקפנות של ילדה וכיצד אתם יכולים לטפח את התכונות הטובות יותר של הילדה. הדרכת הורים קצרה בהצלחה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים