חדר שינה דלת מול המיטה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

03/11/2005 | 15:42 | מאת: משה

הי חמדה, קנינו דירה חדשה ויש לנו בעיה. בחדר חלון (מעל ראש המיטה), קיר עם 2 דלתות (יציאה למרפסת ולמקלחת הורים), קיר המיועד לארון קיר וקיר נוסף עם דלת מול המיטה. מבחינת האלטרנטיבות יש אפשרות להציב את המיטה בניצב לדלת או מולה. אם בניצב ברי שהישן בצד הרחוק יותר יצטרך לעשות הקפה רצינית של המיטה. או מול הדלת שהבנתי שזה סותר את הפנג שווי. מה עושים? איך מתקנים? קריסטלים? בנוסף נולדתי ב 2/8/73 מה המיקומים המועדפים עלי? (מישהו אמר לי מערב האם נכון?) לעזרתך אודה, משה

היי משה, נתחיל עם הכיוונים: הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בך = 9: הצלחה גדולה = מזרח, בריאות = דרום מזרח, זוגיות, רומנטיקה ומערכות יחסים = צפון, כללי ולימודים = דרום. כלומר - מערב איננו אחד הכיוונים התומכים בך. לגבי השינה מול דלת הכניסה: לא הבנתי מה הבעיה של זה הישן רחוק מהדלת? סופרים צעדים? (אם אתם שניכם בריאים - זו לא אמורה להיות בעיה). אם ישנים ממש מול הדלת, (ועדיף לא עם הרגליים ממש מולה) כדאי לשים חציצה בין המיטה לדלת הכניסה לחדר: אפשר לישון עם דלת סגורה, אפשר לשים פרגוד, או אולי שידה (אין צורך בגבוהה), או אולי בובה גדולה, - משהו שיפריד בין המיטה לאנרגיה הנכנסת לחדר דרך הדלת הזו. מאוד כדאי לעשות טיהור לבית החדש: לוקחים מרווה יבשה, שמים אותה על גבי כלי מקרמיקה ומציתים. כאשר מתחיל לעשן, עומדים בתוך הבית מול דלת הכניסה, ומתחילים לנוע ימינה – עם כיוון השעון, תוך עשיית תנועות סיבוביות עם העשן - גם כן בכיוון השעון (=ימינה). חשוב להשתדל שהעשן יגיע אל כל פינות הבית. הטיהור מסתיים כאשר מגיעים חזרה שוב מול דלת הכניסה. כדאי לעשות זאת ביום ששי בבקר. ואתה בטח יודע מה אני חושבת.... אני חושבת שמאוד כדאי לעשות איבחון של הבית, כדי לראות איך ניתן להתמקם בו הכי טוב ומועיל לכם שאפשר... (ידעת, לא?) כל טוב, חמדה www.quantumleap.co.il

06/11/2005 | 14:45 | מאת: משה

חמדה, המון תודה. האם תוכלי לעזור לי בפורום לעשות אבחון של הבית. הכיוונים שלו הם דרום ומערב? האם אוכל לסרוק את תוכנית הבית ותוכלי לעזור לי? בברכת שבוע מקסים, משה

מנהל פורום פנג שווי