טיפות לאחר שריטה בקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

13/04/2014 | 19:37 | מאת: יפעת

האם לאחר שריטה בקרנית - 6 ימים אחרי, עדיין מורחת סטרפטומיצין, מותר להשתמש בטיפול ג'נטיל לעיניים יבשות? תודה

את המשחה תמשיכי לחודש גם אם את חשה בטוב על מנת למנוע חזרה שלה . לגבי תחליפי דמעות כמו גנטיל ניתן להשתמש כמה שרוצים

16/04/2014 | 20:54 | מאת: יפעת

תודה על תשובתך! האם טשטוש קל בראיה הוא אופייני במקרה כזה? למשך כמה זמן? תודה מראש וחג שמח

חתכן טישטוש ראיה אם הארוזיה עברה קרוב למרכז הקרנית . בתהליך החלמה רגיל זה יחלוף תוך מספר ימים

מנהל פורום קרנית העין