עיניים נפוחות וראייה מטושטשת בבוקר

דיון מתוך פורום  קרנית העין

03/09/2007 | 00:59 | מאת: שושן

כל בוקר אני קם עם עיניים כאילו יוצאות קצת מהמקום ויש לי ראייה מטוששת - זה נמשך כ 5 דקות. לפעמים גם אני מרגיש שיש לי בכל עין מין לכלוך כזה שלא יוצא - מאין אבן קטנה כזאת. מה הבעיה שיש לי? האם היא חמורה?

עור העפעפיים עדין מאוד וכאשר אנו שוכבים הנוזלים מתפזרים גם בעפעפיים ולא רק ברגליים ולכן הנפיחות. אם הנפיחות מוגזמת כדאי לגשת לרופא העיניים או משפחה לברור תפקודי כליה אם הליכלוך מלווה בתחושת חול בעיניים אז יתכן והמדובר ביובש ויש להזליף תחליפי דמעות

06/09/2007 | 08:43 | מאת: אייל ברקו

שלום ד"ר צדוק, האם נוסף להסבר שלך, יכול להיות שהראייה המטושטשת נובעת גם מבצקתיות פזיולוגית של הקרנית אשר מתרחשת בשנת הלילה ? בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט - מנהל פורום אופטומטריה כאן באתר.

31/01/2008 | 09:00 | מאת: חן

מה ההגדרה של עכירות בקרנית? לאחר דלקת עיניים ויראלית.

מנהל פורום קרנית העין