שאלה בנושא בדיקות למחלות מין שבצעתי

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

29/11/2019 | 20:20 | מאת: יניב

שלום לאחרונה נבדקתי למחלות מין בחלון של 3 חודשים ואחכ 6 חודשים מהיחסים האחרונים. נבדקתי בדיקת pcr בשתן ל7 מחלות כמו כלמידיה זיבה טריכומונאס אורופלזמה מיקופלזמה לסוגיהם,איידס צהבת בי וסי,עגבת,הרפס 1 ו2 נוגדנים בדם .כל התוצאות התקבלו שליליות דהיינו תקינות.בדיקות ההרפס נעשו במעבדה של איכילוב שאר הבדיקות במכון למחלות זיהומיות של תל השומר.האם ניתן לסמוך על התוצאות ?האם בדיקות אלו מספיקות?

06/12/2019 | 17:15 | מאת: יניב

כל הבדיקות הללו בוצעו פעמיים ...פעם אחת אחרי 3 חודשים ופעם אחת אחרי 6 חודשים

אפשר לסמוף על התוצאות. אולם תלוי באופן המגע לעיתים אפשר להידבק בזיבה במין אוראלי ואז צריך לקחת את הדגימה מחלל הלוע. הכל תלוי בסיפור.

ראה עניתי

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין