בדיקת מחלות מין- טרם יחסים לא מוגנים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

08/07/2018 | 00:03 | מאת: יפעת

שלום, אני בזוגיות מספר חודשים. בן זוגי מעוניין במין אוראלי ואני רוצה לבקש ממנו לעשות בדיקות לפני, לוודא שאין לו מחלת מין רדומה (או פעילה, למרות שלא נראה ממבט חיצוני שיש). אילו בדיקות עלינו לבקש מרופא המשפחה על מנת להיות מכוסים מפני כמה שיותר מחלות? תודה רבה

08/07/2018 | 00:41 | מאת: א

1. Pcr std מהשתן 2. Hiv 3. סיפיליס-עגבת 4. לא תמיד חייב אבל לא יזיק- צהבת בי וצהבת סי בהצלחה.

בהמשך למה שזה כדאי להוסיף הרפס 2

08/07/2018 | 16:49 | מאת: יפעת

תודה רבה לכם, האם רופא משפחה יכול לרשום את כל הבדיקות האלו או שיש צורך ללכת לאורולוג?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין