כלמידיה בעבר ומיעוט זרע

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

13/01/2018 | 09:59 | מאת: butterfly

היי, בעבר היו לי דלקות שתן חוזרות, עד שאחרי הרבה פעמים כאלו המליצו לי ללכת לגניקולוג. הייתי אצל גניקולוגית והיא בקשה שאעשה תרבית ואגינאלית ובדיקתSTD התרבית יצאה תקינה ב-STD יצא אורופלסמה וכלמדיה חיובית. הרופאה נתנה לי דוקסילין 10 ימים. לאחר 10 ימים נוספים עשיתי בדיקת STD חוזרת והכל יצא שלילי. עשיתי בדיקת פאפ חוזרת (לאחר שהיה יוצא לי "מצב דלקתי") והבדיקה יצאה "מצב תקין" אני נשואה 4 חודשים אבל אני ובעלי ניסינו להיכנס להריון עוד לפני הנשואים, בערך כ-2 אך ללא צלחה. בקשתי הפניה לצילום רחם אבל הרופא אמר שבעלי יעשה קודם כל בדיקת זרע. הבדיקות שלו יצאו לא תקינות (קצת פחות ממליון בערך) ולאחר בירורים זה נגרם עקב תסמונת קליפלנטר. ביטלתי את התור שלי לצילום כי הרופא אמר שעם כמות כזו יהיה מאוד קשה להיכנס להריון האופן טבעי אפילו שהוא לא עקר הוא אמר. אנחנו התחלנו טיפולי IVF שאבו לי 9 בציות ויצרו 6 עוברים. רק 2 המשיכו ליום 5 פעמיים הכניסו לי עובר אחד ושניהם לא נקלטו. רציתי לדעת אם זה אולי בגלל שהיה לי כלמידיה בעבר? למרות שהרופאים אומרים שאין קשר

כלמידיה עושה הדבקויות בחצוצרות. אולם אם את בתהליך של IVF אין משמעות לזיהום בכלמידיה בעבר

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין