השתלה בהסדר ביטוח

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

19/07/2013 | 19:48 | מאת: רונית

אני מבוטחת בחב ביטוחמשיניים הראל.בצעתי השתלות לאחר אישור הביטוח.שלמתי רק השתתפות עצמית של השתלות כולל תוסםת עצם. למחרת טען הרופאמשעלי לשלם את מלוא הסכום. והביטוח יחזיר לי את ההפרש בהמשך. האםמזה הגיוני? הרי רופא הסדר אמור להתחשבן לבד עם חב הביטוח אינני יודעת אם להיעתר לבקשתו.

רונית שלום אני מציע מכיוון שאיני בקיא רזי הביטוח שתשאלי את חברת הביטוח המבטחת.

20/08/2013 | 07:11 | מאת: אבי

הי רונית אני יודע שתמיד רופא פרטי משלמים מלוא הסכום אז שולחים קבלה מקבלים החזר,גם אני מבוטח בהראל הגב

מנהל פורום שתלים דנטליים