הרמת סינוס אנדוסקופית

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

09/06/2013 | 18:14 | מאת: אריק

שלום . אני צריך לעבור הליך של הרמת סינוס פתוחה . קראתי שאפשר לבצע אותה בשיטה אנדוסקופית שיש לה יתרונות משמעותיים על השיטה הרגילה של הרמת סינוס פתוחה וגם על פני שיטות של הרמת סינוס סגורה בכך שניתן לראות במדויק את איזור הסינוס , ניתן לאתר קרעים ברירית ולתקנם ועוד . האם אתה מכיר ומשתמש בשיטה זו ? האם באמת יש לה יתרונות כל כך רבים , ואם כן מדוע לא הרבה משתמשים בה ? האם זה בגלל חוסר מקצועיות לגבי השיטה או סיבות אחרות ? תודה .

אריק שלום כפי שאתה ודאי יודע כל מקרה לגופו.איני יודע במקרה שלך אם אתה אכן זקוק להרמה פתוחה או סגורה.בכל אופן יש לי הרושם שערבבת פיסות מידע ביחד.הרמת הסינוס הזעיר פולשנית יכולה להיעשות במספר שיטות כמו בלון זעיר או שתל מיוחד שדרכו מוזרם נוזל שמרים את רירית הסינוס.בכל מקרה האנדוסקופ מאפשר ראיה בלבד ואין ביכולתו לתקן קרעים ברירית לאחר שכבר נוצרו... אני אישית מרבה להשתמש בבלון המהווה תחליף להרמת סינוס פתוחה ומפחית את הסיבוכים והתופעות הפוסטאופרטיביות של כאב נפיחות וכו.

מנהל פורום שתלים דנטליים