שתלים תוספת עצם נדרשת

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

06/06/2013 | 16:48 | מאת: יוסך

שתי שיניים ניבים. טיפול שורש שלא הצלעח והרס שן לידה ועצם שנעלמה....יש צורך בתוספת עצם גדולה. מה הפתרונות. ביקשו 14000 מילוי עצם!!!! חוץ מהשתלעם. נראה לי השקעה מטורפת במילוי. האם זה רומז שיצכן שהמצב גרוע וסיכוי ה צלחה נמוכים? תודה

שלום יוסף קשה לי ממה שציינת לקבוע מה חומרת הבעייה אך ללא ספק במידה ונקבע כי יש צורך בהשתלת עצם הרי שאני נוטה להניח כי היא נדרשת.תשובות מדוייקות לשאלתך אוכל לתת רק לאחר בדיקה ספציפית יחד עם תצלומי רנטגן.

מנהל פורום שתלים דנטליים