שתל דנטלי

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

04/06/2013 | 17:59 | מאת: אהוד

שלום רב , כללי : שן מס' 16 חסרה . יש עצם בגובה 5 מ"מ . צריך הרמת סינוס. . העצם רחבה כך שניתן להתקין שתל ברוחב 5 מ"מ . הבנתי שכמות העצם שמוסיפים נקבעת לפי אורך השתל שמעוניינים בו . שאלתי היא : איזה אורך שתל מומלץ לבצע במקרה מסוג זה (באופן כללי) - 10 מ"מ או 11.5 מ"מ או 13 מ"מ או 16 מ"מ ? האם באופן כללי "כדאי לבקש" מהרופא להשתיל כמה שיותר עצם ולהשתמש בשתל הכי ארוך שקיים , או שיש חסרונות בכך שמשתילים יותר מדי עצם ? תודה

שלום אהוד ממה שאתה מתאר נראה לי שאכן אתה זקוק להרמת סינוס. אישית הייתי בוחר בשיטה זעיר פולשנית כמו הבלון למשל ואז ניתן להחדיר בקלות שתל באורך 13ממ.

מנהל פורום שתלים דנטליים