שיטת הבלון

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

28/05/2013 | 23:24 | מאת: הרמת סינוס

שלום , קראתי כי יש שיטה להרמת סינוס סגורה בעזרת בלון מיוחד אשר לכאורה יש לה יתרונות רבים על פני הרמת הסינוס הפתוחה . מאחר ובדרך כלל מספרים על היתרונות הייתי מכונים דווקא לשמוע על החסרונות . כמו כן הבנתי שאם נוצר קרע ברירית טי אפשר להמשיך עם הפרוצדורה וזאת בניגוד להרמת הסינוס הפתוחה שניתן לתקן במרבית המקרים את הקרע ולהמשיך את הטיפול. רציתי אם כן לשאול בנוסף כמה שנים השיטה קיימת , כמה ניתוחים ביצעו בעזרתה . מהו אחוז המקרים בהם נקרעה הרירית והאם יש לה אישור fda. תודה

שלום אכן קיימת שיטה להרמת הסינוס באמצעות בלון המהווה תחליף להרמת סינוס פתוחה ויש לה כמה יתרונות עיקריים: 1) שיטה זעיר פולשנית ועל כן אין כמעט כאב או נפיחות לאחר הניתוח 2)אחוז קטן יותר של קרע ברירית הסינוס. השיטה קיימת כבר כ-7 שנים עם מעקב ארוך טווח ושפע פירסומים בספרות המקצועית.מנסיוני אני- ביצעתי למעלה מ-180 מקרים..ואני מרצה ומדריך רופאים ברחבי העולם על שיטה זו שכן אני מאמין ביתרונותיה.

מנהל פורום שתלים דנטליים