שתלים לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

28/04/2013 | 23:07 | מאת: מיואשת

שלום עברתי לפני שבוע ויומיים 4 שתלים עם השתלת עצם בלסת תחתונה מאז כאבים וכל הזמן אני על משכחי כאבים היום הורידו לי את התפרים ועכשיו שהסתכלתי ראיתי ממש את החניכיים פתוחות לשתיים באמצע כיפות השתלים וגרגרים לבנים של השתלת העצם... האם זה תקין שהחניכיים פתוחות? אולי התפרים יצאו מוקדם מידי למרות שעברו שבוע ויומיים? והאם זה יכול להתאחות ככה? מתי הכאבים יגמרו??? מיואשת....

שלום, צר לי לשמוע שאת סובלת אך מכיוון שאיני מכיר את המקרה לגופו קשה לי להתייחס לעובדות.ככלל מצב של חניכיים פתוחות וגרגרי עצם חשופים אינו נשמע כמצב תקין...האם רופא השיניים ראה את המצב?יתכן ויש צורך בסגירה חוזרת של המקום.הסכנה במצב כזה הוא התפתחות זיהום.אני מקווה כי הבעיה תיפתר במהרה ואם אוכל לסייע בדבר נוסף- בשמחה.

30/04/2013 | 13:33 | מאת: מיואשת

אכן כן רופא השיניים ראה ואמר הכל בסדר.... מקווה שבאמת יהיה בסדר עדיין כואב

מנהל פורום שתלים דנטליים