הצלחת השתל

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

09/04/2013 | 18:43 | מאת: יפה

הייתי היום בבדיקה אחרונה של השתל. הכירורג אמר שזה נראה בסדר אבל אין לו שום דרך לאשר זאת והוסיף שיש מקרים שבזמן ששמים מבנה וכתר השתל יוצא ממקומו. אשמח לחוות דעתך.

יפה שלום בדרך כלל במידה וקיימת בעיה בקליטת שתל הדבר מלווה בכאב,נפיחות ואי נוחות מתמשכת.ברגע שכל הסימנים הקליניים והרנטגניים תקינים אין יסוד להניח שהשתל לא נקלט.קיימים מקרים נדירים בהם בעת החשיפה מתגלה שהשתל אינו מאוחה לעצם אך המקרים הללו ספורים.

מנהל פורום שתלים דנטליים