השתלת עצם בשן אחת

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

08/04/2013 | 15:26 | מאת: marlena

לאחר שרופא שתלים ראה את צילום ה- CT שלי, נאמר לי שאין אפשרות להשתיל לי עצם, אך הוא יוכל לאשר אם הפעולה אפשרית, רק לאחר שיפתח ויראה מה קורה בפנים. בינתיים הציע לי השתלה בזוית אחרת וציין שזה מוריד את אחוזי ההצלחה בכ- 15%. מה עלי לעשות, לקחת סיכון ולהסכים להשתלה בזוית אחרת, לוותר, או מה?

שלום מריאנה נראה לי שקיבלת תשובות שאינן מספקות ואינן נכונות.ניתן לדעת מראש באם ניתן לבצע השתלת עצם ובתנאי שיש צילום תלת מימדי של האתר-CT והאימרה ששתל זוויתי מוריד את אחוז ההצלחה אינה נכונה לחלוטין. באם תרצי נשמח לבדוק אותך ולתת לך אבחנה .

מנהל פורום שתלים דנטליים