כאבים באיזור אוזן שמאל כנראה כתוצאה משתלי שיניים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

28/09/2012 | 12:42 | מאת: אסתי

לפני חודשיים עברתי השתלת 2 שתלים בלסת התחתונה מצד ימין בשיניים האחוריות. מזה 3 שבועות אני מתלוננת על כאבים ונפיחויות מאחורי אוזן ימין. קיבלתי אנטיביוטיקה מסוג צפורל שאומנם הורידה את הנפיחות אך כאבים חזקים החלו להופיע באיזור האוזן הימנית, אשר נפסקים רק עם קבלת תרופות לשיכוך כאבים. נבדקתי במיון אצל רופא אוזניים ששלל בעיית אוזניים., עברתי סי.טי ראש אשר שללו בעיה חריגה. שאלתי, האם השתלים יכולים לגרום לתופעה זו? אם כן מה מומלץ לי לעשות על מנת להיות בטוחה שמקור הבעייה משם? מודה מראש על תשובתך.

12/10/2012 | 14:41 | מאת: ד"ר זיו מזור

שלום אסתי הכאבים אותם את מתארת אינם אופייניים לכאבים לאחר התקנת שתלים מה גם שהם אינם קבועים ויש הפסקות או ימים בהם אינך חשה בהם.בכל מקרה כדי לשלול בעיה עצבית יש לבצע סיטי דנטלי למקום השתלים.

12/10/2012 | 17:30 | מאת: אסתי

תודה על תשובתך, טופלתי בכדור הנקרא ארקוקסיה למשך 4 ימים, שנראה כי בשלב זה הוא פתר את הבעייה.

מנהל פורום שתלים דנטליים