כתר שזז

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

05/09/2012 | 01:03 | מאת: יוסף

שלום דר זיו לפני שנה עשיתי 8 שתלים בלסת העליונה עם הרמת סינוס והשתלת עצם אתמול שמתי לב שאחד השתלים בצד ימין ואחד מצד שמאל לא יציבים. האם זה נורמלי שכתרים זזים במשך הזמן והאם זה מעיד על כישלון הטיפול או שזה דבר שיכול לקרוא וצריך לחזק אותם וזהו הרבה תודה

08/09/2012 | 08:22 | מאת: ד"ר זיו מזור

יוסף שלום הניידות בה אתה חש יכולה לנבוע משני מקורות- כתר שהשתחרר מהדבקתו כתוצאה מהתרופפות הדבק או שבר...לחילופין הניידות יכולה לנבוע מכשלון השתל.בכל מצב עליך לפנות בדחיפות לרופא על מנת שיאתר את הסיבה ויפתור את הבעיה.ברור שאם הדבר נובע משחרור הדבק הפתרון יהיה פשוט יותר.

מנהל פורום שתלים דנטליים